Ne vedem la cea de-a III-a editie POLIBIOFEST

IQboard.ro Expozant - Participare POLIBIOFEST 28-30 martie 2024In calitate de partener si expozant al UNSTB, participam la cea de-a III-a editie a evenimentului POLIBIOFEST dedicat educarii tinerei generatii cu privire la schimbarile climatice si conservarea resurselor in vederea cresterii gradului de constientizare al actiunilor adresate mediului inconjurator si mobilizarea acesteia privind responsabilizarea si promovarea demersurilor sustenabile.

Evenimentul organizat in perioada 28-30 Martie in cadrul UNSTB ne aduce pe noi, GBC®&IQboard, in calitatea de expozant al solutiilor interactive dedicate mediului educational, cu rolul de a oferi si asigura experiente interactive si de a contribui la digitalizarea procesului educational.

POLIBIOFEST se adreseaza elevilor, studentilor, cadrelor didactice, cercetatorilor si pasionatilor de domeniul protectiei mediului, industria agricola, alimentara si tuturor persoanelor curioase si dornice a de cunoaste noile tendinte tehnologice in materie de ecologie si protectia mediului.

IQboard.ro Expozant - Participare POLIBIOFEST 28-30 martie 2024De ce sa participi? Ai ocazia de a interactiona cu specialistii #EdTech si de a beneficia de:
✅Acces la soluții interactive high-end
✅Networking si insight-uri practice #EdTech
✅Experiente hands-on de explorare a solutiilor educationale interactive
✅Sesiuni de discutii captivante cu profesionistii din domeniu
✅Noile trenduri educationale in materie de tehnologie
✅Tehnici privind analiza eficienta a produselor alimentare
✅Conferinte dedicate mediului, calitatii si sigurantei produselor alimentare, sistemelor tehnice utilizate in industria agricola
✅Sesiune Q&A

Va asteptam la standul GBC®&IQboard pentru a va prezenta atat noile trenduri educationale, cat si solutiile interactive din portofoliu, precum display-uri interactive, ochelari VR pentru intelegerea conceptelor si termenilor, laboratoare de biologie si ecologie pentru cunoasterea aprofundata a ecosistemelor, masurarea temperaturii sau compararea solulilor forestiere si nu numai.

Solutiile interactive IQboard contribuie atat la digitalizarea procesului educational, cat si la cresterea gradului de constientizare, implicare si protejare a biodiversitatii in randul studentilor cu privire la promovarea demersurilor sustenabile.