12-13 aprilie 2024, ne vedem la a III-a editie ChemistryFest

IQboard_Participare POLI ChemistryFest2024A III-a editie a evenimentului POLI ChemistryFest transforma campusul Universitatii Nationale de Stiinta si Tehnologie POLITEHNICA Bucuresti intr-un centru al experimentelor si aplicatiilor chimice.

Dedicat domeniului chimiei, industriei farmaceutice, bioingineriei si nanostiintelor, POLI ChemistryFest 2024 se adreseaza elevilor si studentilor, cadrelor didactice, academicienilor, cercetatorilor si tuturor participantilor interesati de lumea ingineriei chimice si a biotehnologiilor.

Prin intermediul Facultatii de Inginerie Chimica si Biotehnologii, UNSTPB organizeaza in perioada 12-13 aprilie 2024 o noua editie a evenimentului POLI ChemistryFest. Devenit deja traditie, evenimentul ofera o perspectiva de ansamblu asupra ingineriei chimice, prezentand atat oportunitati de cariera in acest domeniu pentru studenti, cat si noile tehnologii utilizate pentru facilitarea proceselor chimice sustenabile.

Va invitam la standul IQboard&GBC® pentru a va prezenta solutiile noastre pentru digitalizarea mediului educational si crearea mediilor de invatare moderne, de la display-uri interactive, la laboratoare de chimie, VR si limbi straine si nu numai.

IQboard_Participare POLI ChemistryFest2024De ce sa participi? De ce sa vizitezi standul IQboard&GBC®?
✔Solutii interactive pentru mediul educational modern
✔Specialisti #EdTech
✔Dezbateri si conferinte dedicate ultimelor tendinte si inovatii in domeniul chimiei
✔Workshop-uri, concursuri si ateliere
✔Posibilitatea de a vedea experimentele realizate in timp real de studentii Facultatii ICB
✔Expertii prezenti vor raspunde la intrebarile despre provocarile pe care le aduce viitorul
✔Networking si experimente hands-on

 Esti cercetator sau doar pasionat de chimie? Vrei sa afli mai multe despre tehnologiile inovatoare in modelarea mediului? 

📌 Te asteptam la standul nostru pentru a putea beneficia de testarea hands-on a solutiilor educationale din portofoliul nostru, dar si pentru a-ti prezenta noile tendinte in materie de tehnici si metode de predare moderne si interactive.