Peste 15.000 instalari  - la nivel national si regional
Peste 50.000 clienti utilizeaza solutii IQboard

Selectie din referintele IQboard in Romania si regiunea Europa de Est, solutii instalate si livrare de GBC®. Toate solutiile interactive livrate sunt acoperite in garantie si postgarantie de Helpdesk GBC, sistemul de asigurare a garantiei cu acces 24/7 oferit de GBC®

Referinte table si pachete interactive

Selectie din proiectele IQboard in Romania si regiunea Europa de Est

Vezi referintele

Referinte display-uri interactive

Selectie din proiectele IQboard in Romania si regiunea Europa de Est

Referinte

Referinte laboratoare online

Selectie din proiectele IQboard in Romania si regiunea Europa de Est

Vezi referintele

Display-urile Prowise 86" transforma salile de clasa in adevarate centre ale cunoasterii

IQboard_Display interactiv Prowise_ Liceul Teoretic Scoala Mea

Misiunea Liceului Teoretic Scoala Mea este de a forma absolventi care promoveaza Principiul celor 5 I: Individualizare, Identitate, Integritate, Internationalism si Inovatie. Pentru a continua acest demers si, totodata, pentru digitalizarea sistemului educational, Liceul Teoretic Scoala Mea a ales solutia profesionala perfecta pentru mediul educational.

Prin colaborarea cu IQboard, Liceului Teoretic Scoala Mea beneficiaza de noi oportunitati de invatare si predare. Educatia interactiva formeaza viitoarele generatii cu abilitatile digitale necesare integrarii pe piata muncii high-tech.

Solutia interactiva formata din 36 de display-uri Prowise Ten G2 86", 36 camere web Aver si stand-uri profesionale contribuie la dezvoltarea sistemului educational intr-un mod intuitiv pentru elevi si profesori. Adnotarea, libertatea de scriere si functia de recunoastere a palmei asigura precizia necesara cadrelor didactice  in scriere. In plus, punctele de touch si scriere ale display-ului interactiv Prowise ofera experienta scrierii naturale, dorind sa pastreze sentimentul care am fost toti invatati, cel al scrisului caligrafic si ordonat.

Integrarea nativa cu Microsoft Teams, Google Meet, Skype si Zoom faciliteaza comunicarea si predarea in orice context. Solutia IQboard ofera posibiliatea de a experimenta noi tehnici de predare si invatare, punand accent pe comunicarea biredctionala. Prin partajarea cu usurinta a documentelor si a materialelor educationale, elevii pot retine mult mult mai rapid informatiile esentiale prezentate de cadrul didactic.

Acumularea si consolidarea cunostinteleor este realizata prin puterea impactului vizual datorita modelelor 3D expuse prin software-ul educational Presenter 10.

TABLE INTERACTIVE
Foundation | Expert | Evolution

PACHETE INTERACTIVE
In functie de diagonala | In functie de tipul de proiectie

DISPLAY-URI INTERACTIVE
Elemantary | Smart | Advanced | Genius

LABORATOARE
Realitate virtuala | Limbi straine