Peste 15.000 instalari  - la nivel national si regional
Peste 50.000 clienti utilizeaza solutii IQboard

Selectie din referintele IQboard in Romania si regiunea Europa de Est, solutii instalate si livrare de GBC®. Toate solutiile interactive livrate sunt acoperite in garantie si postgarantie de Helpdesk GBC, sistemul de asigurare a garantiei cu acces 24/7 oferit de GBC®

Referinte table si pachete interactive

Selectie din proiectele IQboard in Romania si regiunea Europa de Est

Vezi referintele

Referinte display-uri interactive

Selectie din proiectele IQboard in Romania si regiunea Europa de Est

Referinte

Referinte laboratoare online

Selectie din proiectele IQboard in Romania si regiunea Europa de Est

Vezi referintele

Liceul Teoretic Wendy


Solutiile interactive implementate de GBC, prin brandul IQboard, la Liceul Teoretic Wendy, reprezinta un exemplu de scenarii interactive de functionare in procesul educational.
Gama variata de solutii interactive include:
✔Display-uri interactive StarBoard 75”;
✔Ochelari VR Oculus Quest 2, 128GB;
✔Licenta VRLab Academy;
✔Pachete interactive IQboard complete formate din table interactive, videoproiectoare Infocus, suporti profesionali GBC si stilourile IQSmartPen.
Display-urile interactive Starboard, dotate cu tehnologie touch avansata, sunt integrate cu 3 software-uri StarBoard, SBS Note, StarClass, si sunt compatibile cu Android, Windows, IOS si Linux. Functiile benefice, care se gasesc intr-un singur loc, vin in sprijinul profesorilor si le ofera un proces de predare mai simplu si eficient pentru a crea continutul digital.
Rezolutia 4K ofera claritatea optima pentru temele digitale ale elevilor si lectiile/prezentarile cu un continut multimedia variat realizat de profesori. Un mediu vizual interactiv bine structurat de profesori creeaza scenariul in care elevii invata prin interactiune si capata incredere in sine. In plus, experienta audio de calitate este asigurata de incintele acustice integrate de 15 W, ce creeza un mediu de colaborare confortabil intre elevi si profesori.Beneficii_VRLab academy wendy school
Pachetele interactive IQboard constituie raspunsul complet ce faciliteaza activitatea profesorilor si ofera lectii dinamice pentru elevi. Elevii pot interactiona direct in timp real cu lectia, iar profesorii beneficiaza de instrumente variate precum inserarea imaginilor, videoclipurilor sau decuparea portiunilor din ecran si functii avansate de inregistrare, salvare si reaccesare a lectiilor in formate variate (word, pdf, jpeg etc.). In plus, ofera beneficiul de a preda in scenariul hibrid pentru ca se integreaza nativ cu solutiile de videoconferinta.
IQSmartPen este accesoriul ce completeaza experienta interactiva cu functille utile, asigurand mobilitate profesorilor pentru ca pot controla continutul de pe tabla sau display-ul interactiv indiferent unde se afla in clasa.
Liceul Teoretic Wendy investeste in educatia viitorului si prin introducerea solutiilor VR. Platforma educationala online VRLab Academy ofera experimente stiintifice in realitate virtuala, iar posibilitatea elevilor de a realiza experimente la diferite materii prin ochelarii VR Oculus Quest si cu o biblioteca variata de articole si produse, inseamna si un grad ridicat de asimilare a informatiilor. Astfel, latura practica este introdusa eficient in epoca digitala si creeaza experiente de invatare benefice si relevante pentru elevi.
Colaborarea cu Liceul Teoretic Wendy este o referinta de succes in digitalizarea sistemului educational din Romania. Trasam impreuna calea relevanta pentru integrarea educatiei interactive, ce va dezvolta generatiile viitoare pentru integrarea in piata de munca high-tech.

TABLE INTERACTIVE
Foundation | Expert | Evolution

PACHETE INTERACTIVE
In functie de diagonala | In functie de tipul de proiectie

DISPLAY-URI INTERACTIVE
Elemantary | Smart | Advanced | Genius

LABORATOARE
Realitate virtuala | Limbi straine