Pachete proiectie standard STD
Vezi Pachete
Pachete proiectie ST (umbre reduse)
Vezi Pachete
Pachete proiectie UST (fara umbre)
Vezi Pachete
 

Pachet Foundation G2 82" STD
Rainbow

Pachet Interactiv format din tabla interactiva Foundation G2 82"videoproiector standard InFocus IN112AAsi suport profesional pentru videoproiector
CADOU: IQ SmartPen
Vezi detalii tehnice Pret: 713.00 Eur + TVA    cart

Pachet Evolution AiO G2 100" STD
Next Gen

Pachet Interactiv format din tabla interactiva Evolution AiO G2 100", videoproiector standard InFocus IN112AA, computer integrat OPS i5 4g, 500Gb, Windows 10 si suport profesional pentru videoproiector. 
Detalii Tehnice Pret: 1685.00 Eur + TVA   cart

Pachet Foundation G2 87" STD
Magic

Pachet Interactiv format din tabla interactiva Foundation G2 87", standard InFocus IN112AA si suport profesional videoproiector.
CADOU: IQ SmartPen
Vezi detalii tehnice Pret: 737.00 Eur + TVA   cart

Pachet Foundation G2 100" STD
Innovative Teaching

Pachet Interactiv format din tabla interactiva Foundation G2 100", videoproiector standard InFocus IN112AA si suport profesional pentru videoproiector.
CADOU: IQ SmartPen
Vezi detalii tehnice Pret: 892.00 Eur + TVA    cart

Pachet Foundation G2 92" STD
Inspired

Pachet Interactiv format din tabla interactiva Foundation G2 92", videoproiector Optoma DW322 si suport profesional pentru videoproiector.
CADOU: IQ SmartPen

Vezi detalii tehnice Pret: 806.00 Eur + TVA    cart

Helpdesk | IQboard

Drivere, aplicatii, manuale de instalare si configurare
Mergi la helpdesk Suport local lb. romana    cart

Pachet interactiv IQboard Evolution AiO G2 100" - Next Gen

Cod CPV: 30195200-4 - Table electronice cu posibilitate de copiere sau accesorii (Rev.2)
Cod produs: Evo_NG100

*GRATUIT, sesiune de instruire online, cu durata de 1h in utilizarea solutiei interactive achizitionate.

In secolul 21, tehnologia ocupa o importanta deosebita in educatia tinerei generatii, astfel ca un mediu de predare si invatare interactiv, invovativ, bazat pe intercomunicare in care tehnologia este usor de folosit pentru profesori si prezinta un real interes pentru elevi, este cadrul ideal de invatare pentru generatiile nascute in era tehnologiei.

Pachetul interactiv IQboard Evolution AiO G2 100" Next Gen, este format din:

 • Tabla interactiva Evolution AiO G2 100";
 • Videoproiector standard InFocus IN112AA;
 • suport profesional videoproiector;
 • Computer integrat OPS i5 4g, 500Gb, Windows 10;
 • Microfon wireless;
 • Software in limba Romana.

Tabla Interactiva IQboard All-in-One 100" | 254 cm se integreaza nativ cu solutiile de invatamant la distanta prin Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de invatamant la distanta sau videoconferinta sprijinind modul de predare interactiv. Astfel, tot ceea ce lucrati pe tabla interactiva poate fi vazut fara niciun alt accesoriu de ceilalti participanti in timp real. Mai mult, prin functia de a permite control, participantilor li se poate permite sa interactioneze in timp real cu continutul lectiei curente.

Avantaje suplimentare:

 • Software gratuit in Limba Romana
 • Biblioteca virtuala cu peste 14.000 de imagini;
 • Suprafata de scriere cu marker tip whiteboard, usor de curatat;
 • Suprafata speciala pentru proiectie anti-reflexii;
 • Recunoastere gestuala si a scrisului de mana;
 • Conexiunea unica si simpla USB intre laptop si tabla interactiva;
 • OPS incorporat: CPU i5 4300M, 4G DDR3L, HDD 500Gb, Intel HD Graphics, gigabit NIC, Windows 10;
 • Tastatura si mouse wireless incluse;
 • Suport pentru aplicatii educationale 3rd-party;
 • Videoplayer integrat;
 • Tehnologie IR
 • Instalare rapida si configurare facila;
 • Nu necesita alimentare separata;
 • 3 ani garantie;
 • Livrare gratuita.
 • Servicii de instalare la nivel national disponibile optional

Afla mai multe informatii despre Tabla Interactiva Evolution All in One - Diagonala 100" | 254 cm.

 

Suport profesional VP Infocus IN116BB

 

Proiectat pentru sali de clasa, Videoproiectoarul InFocus IN112AA, din seria Genesis, cu rezolutie nativa SVGA, format 4:3, contrast 30000:1 si luminozitate 3800 lumeni, beneficiaza de o durata de viata indelungata pentru lampa, de luminozitate ridicata si conectivitate multipla. Imaginile transmise cu ajutorul acestui videoproiector atrag publicul prin culori vibrante si o buna definire, dar si prin functia de latenta redusa.

Cel de-al treilea element esential al pachetului, suportul profesional pentru videoproiector este capabil sa sustina o greutate maxima de 20 Kg. Acesta permite realizarea de ajustari pe inaltime foarte fine, cat si a unghiului de inclinare a videoproiectorului. Totul pentru imagini clare si corect incadrate. Mai mult, pentru o montare si instalare rapida, suportul vine echipat cu toate accesoriile necesare.

*Sesiunea de instruire este oferita online, sub forma unui webinar Zoom, in baza calendarului prestabilit de IQboard.ro si este sustinuta de catre un formator acreditat de Ministerul Educatiei si de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale pentru a sustine cursuri de formare profesionala. Pentru detalii ne puteti contacta prin email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Garantie:

 • Tabla Interactiva - 36 luni
 • Videoproiector - 24 luni
 • Accesorii - 12 luni

 

Accesorii disponibile pentru tabla interactiva Evolution G2 100"

livrare gratuita

Livrarea tuturor tablelor interactive disponibile pe www.IQboard.ro este gratuita. Serviciile de livrare sunt executate cu mijloace proprii sau prin companii de curierat rapid: TNT, Fan Courier etc. Costul integral al serviciilor de impachetare, etichetare si transport este suportat de IQboard.

Toate tablele IQboard sunt asigurate pe durata transportului la valoarea lor reala pentru confortul si linistea ta. Intreaba consultantul IQboard.ro despre detalii si modalitatile prin care poti receptiona in buna stare solutia interactiva aleasa.

 

GRATUIT

montaj si mentenanta

Servicii disponibile de instalare, cablare, punere in folosinta si configurare la sediul clientului, incluzand componenta software. In cotatia serviciilor de instalare este inclusa si o sesiune introductiva de instruire privind functiile de baza ale aplicatiei software.

Aceste servicii sunt oferite la nivel national, prin echipe specializate cu experienta vasta in instalarea tablelor interactive. Toate materialele marunte, cabluri, accesorii pentru montaj si costuri indirecte legate de personalul specializat sunt acoperite de IQboard.ro

 

Cere cotatie consultantului IQboard

Sesiune training V3

Sesiune de training cu unul dintre specialistii nostri, despre echipamentul achizitionat. Trainingul sustinut de catre specialistul nostru va cuprinde atat informatii despre partea de hardware a produsului achizitionat, cat si despre partea de software, functionalitate si beneficii.

Acest serviciu este oferit la nivel national si se supune unor Termene si Conditii. Discuta cu unul dintre consultantii IQboard.ro pentru a afla detalii despre sesiunea de training.

Cere cotatie consultantului IQboard

camera documente aver u50

Camera documente Aver U50 ofera un grad mare de portabilitate si confort. Senzorul de camera de 5 megapixeli, rezolutia HD1080p (30 fps) si microfonul incorporat transforma camera AVerVision U50 in optiunea ideala si completa pentru discutii video in domeniul educational si pentru training-uri. O poti folosi pentru a prezenta lucruri 3D, pentru a filma sau a prezenta interactiv un obiect.

Camera pentru documente Aver U50 este complet adaptata soft-ului educational de pe tablele interactive IQBoard si poate fi conectata prin intermediul portului USB. Dispune de un brat flexibil, rotatie 180 de grade, prin care camera va surprinde fiecare detaliu, iar continutul va fi clar pentru toti participantii.

 252.00 Eur +TVA 
cart  

airtame

Airtame este solutia ideala de transmisie fara cabluri a continutului laptopului/computerului catre videoproiector. Hardware-ul, software-ul si aplicatiile integrate se regasesc intr-un singur dispozitiv puternic si usor de folosit. Elevii si studentii vor fi mai implicati printr-un stil de predare personalizat, dinamic si interactiv, iar comunicarea vizuala va deveni mai captivanta, mai relevanta si mai usor de retinut.

Ofera profesorului mai multa mobilitate si mai multa interactiune cu elevii de oriunde in clasa, in timp ce schimba continutul pe ecran. Comunicarea vizuala va deveni mai captivanta, iar lectia mai relevanta si mai usor de retinut de elevi sau studenti.

496.00 Eur +TVA 
                        cart

Solutia de comunicare Zoom este varianta optima pentru invatamantul la distanta, oferind functionalitati multiple pentru interactiunea perfecta profesor-elevi.

Intregul continut creat si accesat de profesor pe tabla interactiva poate fi urmarit in timp real de catre elevi de pe dispozitivele proprii cu care se conecteaza la internet. Mai mult, folosind functia Permite control, elevii pot interactiona direct cu continutul lectiei curente adaugand o dimensiune colaborativa solutiile interactive IQboard.ro.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Wall Mount WM 600 Easy Go EL

Suportul pentru table interactive Vega asigura o ajustare electrica pe inaltime de pana la 50 de cm - antrenat motor electric/comanda pe fir. Acesta include atat un sistem de fixare la inaltimea dorita, cat si un sistem de prindere compatibil cu o gama variata de videoproiectoare. De asemenea, dispune de un mecanism mobil pentru sesiuni flexibile, cu un management adecvat al cablurilor.

Adresandu-se salilor de curs tip gradinita sau scoala primara unde diferenta de inaltime dintre profesor si elev poate fi usor eliminata prin reglajul electric vertical, acest stand raspunde cu succes si necesitatilor scolilor pentru elevi cu deficiente sau nevoi speciale. De asemenea, rotile standului si sistemul integrat de "parking" pentru videoproiector (culisarea in partea inferioara a bratului inclusiv proiector) usureaza deplasarea si accesul intregului ansamblu in mai multe clase sau sali.

 860.00 Eur +TVA 
cart 
PC

Toate aplicatiile noastre pot fi instalate si rulate de pe laptopul sau calculatorul tau. Totusi, daca nu ai unul sau doresti sa achizitionezi unul nou, reprezentantii nostri iti stau la dispozitie cu cele mai noi configuratii si performante.

Fie ca alegi un laptop sau varianta unui PC, acesta va sosi preconfigurat cu toate driverele si aplicatii IQboard pentru o experienta cat mai placuta pentru tine.

Cere cotatie consultantului IQboard